Зволожувальний живильний крем з центелою, олією авокадо та жожоба Meisani
Насичений крем для глибокого зволоження та живлення поєднує в собі розкішну оксамитову текстуру та оптимальне зволоження і комфорт для спраглої, сухої шкіри. Забезпечує миттєве та пролонговане зволоження, усуває відчуття стягнутості, відновлює ліпідний бар’єр, заспокоює, підтримує пружність та еластичність.
До складу крему Meisani Jojo-Avo Melting Butter Cream входить 38% гідролату центели, що має заспокійливі властивості, 4% ніацинаміду для зміцнення бар’єрної функції шкіри, живильні рослинні олії авокадо, жожоба, а також сквалан і гіалуронова кислота, які допомагають утримувати вологу та перешкоджають її втраті.
Крем має густу консистенцію, але швидко поглинається, робить шкіру м’якою та ніжною. Чудово підійде для використання як в денному догляді, так і вночі.
Активні інгредієнти:
- гідролат та екстракт центели мають заспокійливі властивості, зменшують почервоніння та подразнення, покращують рівень гідратації, прискорюють регенерацію;
- ніацинамід покращує власні захисні функції епідермісу, стимулює синтез керамідів, допомагає зменшити епідермальну втрату вологи;
- олія авокадо містить незамінні жирні кислоти, вітаміни А, D, E<, чудово зволожує та пом’якшує шкіру, усуває свербіж, сприяє виробленню колагену, підтримує пружність шкіри, а також має антиоксидантну дію, поглинаючи вільні радикали з навколишнього середовища;
- масло ши є відмінним зволожувачем, пом’якшує та розгладжує шкіру, зменшує надмірне випаровування води, попереджає зневоднення, усуває прояви сухості та лущення;
- сквалан має високу біосумісність з ліпідами шкіри, є натуральним емолентом, зволожує та пом’якшує;
- 3 форми гіалуронової кислоти турбуються про оптимальний рівень гідратації, допомагають утримати воду у верхніх шарах шкіри.
Спосіб застосування: після нанесення сироватки розподіліть невелику кількість крему легкими масажними рухами по шкірі обличчя.